Inez Correra Alvez, hybride mode en stylingwerk

HP/De Tijd Expo geeft jonge kunstenaars een podium om hun werk te tonen. Waarom? Omdat er veel moois wordt gemaakt én om uw ogen te verwennen. Deze week: de 22-jarige Inez Correa Alves uit Rotterdam.

Inez Correa Alves (Gouda, 1991) is tweedejaars studente Allround Styling aan Academie Artemis in Rotterdam. Haar werkgebied is zeer breed: zo maakt ze action paintings, doet ze fotoshoots en maakt ze collages.

Over haar werk:
“Ik laat me inspireren door problemen, vraagstukken en gebeurtenissen in mijn eigen leven die ik vervolgens op creatieve wijze in mijn werk terug laat komen. Ik maak vooral gebruik van fotografie, collagetechniek, en teken- en schildertechnieken in combinatie met computer. Ik noem mijzelf ‘creator’; ik gebruik namelijk mijn creatieve vaardigheden om nieuwe dingen te creëren.”

Meer werk van Inez Correa Alves vindt u hier.

NB: Op 27 april is er, vanwege de koninklijke feestelijkheden, een speciale Expo. Kunstenaars, jong of oud, die een portret van Willem-Alexander hebben gemaakt of gaan maken of iets anders voor de nieuwe koning hebben zijn zeer hartelijk welkom! Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s