Nick Muller en Willem Aantjes te gast bij Spijkers met koppen

Journalist Nick Muller (samensteller Gedichten die mannen aan het huilen maken) en oud-politicus Willem Aantjes (een van de ruim zestig mannen die een bijdrage heeft geleverd aan het boek) zijn zaterdagmiddag 16 mei te gast in het Vara-radioprogramma Spijkers met Koppen, dat gepresenteerd wordt door Dolf Jansen en Felix Meurders. Muller en Aantjes zullen komen spreken over de bundel met gedichten die eerder deze week is verschenen.

Intro: “Soms, heel soms, huilen mannen. Als ze hun auto in de prak rijden, of als ze een mooie tv serie zien, een mooi lied horen, een prachtige herinnering hebben, als hun favoriete voetbalclub verliest of gewoon, om een gedicht wat hun raakt of zelfs ontroert. Drieënzestig vooraanstaande Nederlandse mannen, auteurs, acteurs, muzikanten en politici, vertellen hierover in het boek: GEDICHTEN DIE MANNEN AAN HET HUILEN MAKEN. Samensteller van dit boek is de 23-jarige Nick Muller uit Doetinchem. In het dagelijks leven is hij journalist bij HP/De Tijd, Dolf praat met hem én met oud politicus Willem Aantjes.”

Terugluisteren kan hier.

17641_10200478940333444_3445914418485686953_n
V.l.n.r. Nick Muller, Willem Aantjes, Felix Meurders en Dolf Jansen. Café The Florin, Utrecht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s