HP/De Tijd Expo: Inspiratie voor de koning. Kunstenaars, meld je aan!

Voor een speciale editie van HP/De Tijd Expo zijn we op zoek naar kunst van/voor onze aanstaande koning Willem-Alexander. Op zijn verjaardag, 27 april, willen we tien kunstwerken (of meer, naar gelang het aantal aanmeldingen) van/voor onze nieuwe koning exposeren op de website van HP/De Tijd. En daar hebben we u voor nodig!

Voor de gelegenheid is elke kunstenaar uitgenodigd om mee te werken aan deze speciale Expo. Onder het motto ‘Inspiratie voor de koning’ vragen we u om een portret via de website digitaal aan te bieden aan Willem-Alexander. Een soort Beeld van Beatrix, maar dan met Wim-Lex.

Geïnteresseerd? Neem dan uiterlijk vóór 23 april contact met me op, en geef op uw manier ‘inspiratie voor de koning.’ Alvast veel dank, ook namens onze toekomstige koning.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s