De kunst van Teis Albers: straatbeeld

HP/De Tijd Expo geeft jonge kunstenaars een podium om hun werk te tonen. Waarom? Omdat er veel moois wordt gemaakt én om uw ogen te verwennen. Deze week: de 31-jarige Teis Albers uit Wijk en Aalburg.

Teis Albers (1982) studeerde grafische vormgeving en multimedia design aan het Grafisch Lyceum in Eindhoven. Thans werkt hij in zijn atelier aan nieuwe schilderijen en experimenteert hij met andere vormen van kunst, zoals daar zijn film, animatie en muziek.

Over zijn werk
“Mijn werk bestaat uit een mix van diverse elementen uit de kunst en het straatbeeld. Van opgeblazen illustraties en verweerde posters tot graffiti en reclameborden. Vanuit het onderbewuste laat ik een compositie ontstaan door laag voor laag een kunstwerk op te bouwen. De werken worden afgeleverd op diverse materialen, zoals papier, staal, hout en canvas. De basis wordt digitaal in elkaar gezet, maar de finishing touch is handwerk.”

Meer werk van Teis Albers vindt u hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s