Nieuw: HP/De Tijd exposeert korte (animatie)films

De korte film, of liever gezegd: de korte animatiefilm, maakt een flinke opmars. Het zijn niet alleen de grote bedrijven als Pixar die prachtige animaties kunnen maken. Neem bijvoorbeeld Edwin Schaap, student aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, die onlangs een ontroerende animatie maakte over een misvormd jongetje.

Wij willen meer van dit soort werk gaan tonen. Onze intentie is om vanaf januari 2014 eenmaal per week een korte film op de website van HP/De Tijd te plaatsten. Het mag een animatiefilm zijn, een korte speelfilm, maak niet uit. Enig criterium: de film mag niet langer dan een paar minuten duren.

Iets insturen? Stuur me een mail o.v.v. Filmexpo. Mijn emailadres is: nickhpdetijd[at]gmail.com.  Ik hoor het graag!

UPDATE: Check de rubriek Film Op Vrijdag hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s