Expo: illugrafe Fieke van Dieren

HP/De Tijd Expo geeft jonge kunstenaars een podium om hun werk te tonen. Waarom? Omdat er veel moois wordt gemaakt én om uw ogen te verwennen. Deze week: Fieke van Dieren uit Schiedam.

Fieke van Dieren (Blaricum, 1984) studeerde in 2009 af aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag in de richting grafische kunst. Momenteel is haar werk onder meer te zien in het stadhuis van Leiden en in de Kunstsalon in Assen.

Over haar werk
“Mijn werk bestaat uit een combinatie van fotografie en illustratie. Dit zorgt ervoor dat een zekere gelaagdheid mijn werk ontstaat. Letterlijk, door de opbouw in lagen (net als bij een collage), maar ook figuurlijk in mijn streven naar diepgang. Ik werk niet met vaste thema’s of onderwerpen, en start mijn werk ook niet vanuit een filosofische gedachte, zoals veel kunstenaars wel doen. In mijn geval ontstaat het beeld vanzelf, en vanuit daar ontstaat weer een gedachte of een geschiedenis. In omgekeerde volgorde, dus.”

Meer werk van Fieke van Dieren vindt u hier.

01 snelweg

02 snelweg

03 Untitled

04 Galerie Koenders

05 Boszicht

Inspiring Spirits

08 Hollandsspoor

09 Untitled

10 Witte Reigers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s