Nieuwe namen

De bundel Gedichten die mannen aan het huilen maken begint steeds meer vorm te krijgen. Even voor de duidelijkheid: in dit boek, dat dit voorjaar verschijnt bij uitgeverij Prometheus, geven ruim zestig vooraanstaande Nederlandse en Vlaamse mannen prijs welk gedicht hen ontroert. De laatste bijdragen druppelen deze en volgende week binnen. Enkele nieuwe bijdragers die we met trots aan de bundel toe mogen voegen zijn Rutger Hauer, Herman Brusselmans, Willem Aantjes, Paul de Leeuw en Herman van Veen. Andere namen die al prijs gegeven zijn vindt u hier.

Eén gedachte over “Nieuwe namen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s