Nieuwste namen

Eindelijk hebben we een datum: op vrijdag 15 mei 2015 verschijnt bij uitgeverij Prometheus de bundel Gedichten die mannen aan het huilen maken. Ruim zestig vooraanstaande Nederlandse en Vlaamse mannen geven daarin prijs welk gedicht hen ontroert, en waarom.

Eerder schreef ik al dat onder meer Arnon Grunberg, Jeroen Krabbé, Matthijs van Nieuwkerk, Emile Roemer en Typhoon een bijdrage aan het boek hebben geleverd. Later werden daar onder meer Rutger Hauer, Herman Brusselmans en Paul de Leeuw aan toegevoegd. Op dit moment kan ik melden dat ook oud-premier Dries van Agt, D66-voorman Alexander Pechtold en Arjen Lubach (fijn dat Zondag met Lubach weer is begonnen trouwens) een gedicht aan het boek hebben toegevoegd. Hoe tof is dat!

Gedichten die mannen aan het huilen maken is al via internet te bestellen, bijvoorbeeld via bol.com. Je kunt mij ook persoonlijk even een mailtje sturen, dan hou ik een exemplaar voor je gereserveerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s