Poëzie in de Soos, Hilversum

Lezing. Dinsdag 16 februari in De Soos in Hilversum.

Via de website: Op deze middag is Nick Muller te gast. Hij is de samensteller van de bundel ‘Gedichten die mannen aan het huilen maken’. Het is een prachtige selectie gedichten, waarin bekende Nederlanders vertellen over dat ene gedicht dat ze niet met droge ogen kunnen lezen. Nick is journalist bij HP/de Tijd.

Kent u zelf zo’n gedicht?

Nick kiest voor de pauze een tiental gedichten uit zijn bundel en na de pauze bent u aan de beurt. Meld aan de werkgroep het gedicht of het lied dat u altijd weer ontroert. In dat laatste geval kunnen wij dat wellicht via YouTube laten zien en horen. Ook de organisatoren van deze middag maken hun keuze (denk aan Ellen Warmond en Charles Aznavour) en zo verwachten we een zeer mooie en ontroerende middag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s