Remco Campert schrijft nawoord voor Gedichten die mannen aan het huilen maken

Remco Campert (Den Haag, 1929) heeft het nawoord geschreven voor de bundel Gedichten die mannen aan het huilen maken. Campert, die later dit jaar de prestigieuze Prijs der Nederlandse Letteren ontvangt, is een van de grootste naoorlogse dichters van ons land. We zijn dan ook ontzettend vereerd dat juist hij de afsluitende bijdrage aan het boek heeft geleverd.

In de bundel geven ruim zestig vooraanstaande Nederlandse en Vlaamse mannen prijs welk gedicht hen ontroert. Onder meer Dries van Agt, André Kuipers en Matthijs van Nieuwkerk vertellen welk gedicht hen tranen in de ogen bezorgt. Vorig jaar schreef Remco Campert in zijn column in de Volkskrant al over de bundel.

De bundel Gedichten die mannen aan het huilen maken verschijnt op vrijdag 15 mei 2015. Het boek alvast reserveren kan hier. Je kunt me ook een mail sturen, dan hou ik een exemplaar voor je apart. 

Lees ook:
Nieuws over dit boek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s